Eten & drinken op unieke plek!

Dit bijzondere restaurant is nauw verbonden met Figueres, de geschiedenis ervan gaat bijna 60 jaar terug. (opening 20 juni 1962). Gevestigd in hartje centrum, het was dé ontmoetingsplaats van politici en beroemdheden, waaronder de surrealistische kunstenaar Salvador Dalí. Na 2 jaar gesloten te zijn geweest is El Dynàmic in 2014 volledig gerenoveerd en heropend.

De oorspronkelijke details zijn behouden met een special ingericht hoekje (de tijdmachine) waar men met elkaar herinneringen kan delen. Er zijn o.a. foto´s te zien die gemaakt zijn gedurende het 60 jarige bestaan van El Dynàmic.

Tapas in alle soorten & maten

Ze zijn bij El Dynàmic trots op eigen regio, en dat proef je! Op de kaart staan talloze héérlijke (kleine) gerechten, gemaakt met enkel verse producten uit de Empordà en Catalonië. Van biologische eieren van Teresa uit Cabanes, tot ansjovis uit L´Escala.

Biertje?

El Dynàmic Cerveseria, de naam zegt het al: bier! Het bier, direct uit de Estrella Damm fabriek (Barcelona), wordt vanuit twee 600 liter vaten rechtstreeks getapt.
Naast bier bieden ze een ruime selectie aan DO Empordà wijn.


Waar & Wanneer

Dit restaurant is leuk te combineren met shoppen in Figueres, of een bezoek aan het museum van Dalí. Eet smakelijk!

Uit eten bij El Dynàmic Figueres