Waterpret voor iedereen

AquaBrava is een groot waterpark, gevestigd in Roses. De meest fantastische attracties zorgen voor volop waterplezier. (alle leeftijden) Een leuk en verfrissend uitje op een warme zomerdag, in een tropische omgeving.

Aquaroc, Octospeed en Anaconda...

Er zijn maar liefst 19 waterattracties, voor jong en oud. Golvende en steile glijbanen, een 26 meter lange klimwand, een groot golfslagbad en zelfs een wilde rivier waar je op een rubberen band doorheen gaat... je komt tijd te kort!

Voor de allerkleinsten

Er zijn twee zones in het park speciaal voor kleine kinderen. Pirate Island & Kids Lagoon, met watervallen, miniglijbanen, klimrekken en een piratenschip. Kinderen beleven hier hun eigen avontuur.

Luieren op je ligbedje kan óók!

Diverse groene zones met tropische begroeiing bieden veel ruimte voor ontspanning. Ligbedden zijn overal te huur. (3 euro per stuk, per dag)

Hapje & Drankje

Op het park zijn verschillende eetgelegenheden. Restaurant " El Patio" biedt een typisch menu del dia, Aqua Burger serveert pizza´s, hamburgers, nuggets en hotdogs, de bars Aloha, Belvedere of Oasis zijn er voor de snelle sandwiches & snacks.

Overige faciliteiten

AquaBrava biedt: grote parkeerplaats (gratis!), kluisjes, douche & omkleed ruimtes, eerste hulp en toeristeninformatie.  Bezoek de website van AquaBrava voor alle info op een rijtje. Alvast veel plezier!

Waar & Wanneer

Naar het waterpark AquaBrava in Roses